Ervaring

Met een gezamenlijke expertise van meer dan 60 jaar in uiteenlopende sectoren zoals energie, productie en meer, bij zowel multinationals, corporates als MKB, heeft het team van Waardefabriek zich ontpopt tot een groep van vaardige ‘Waardemakers’. Deze titel is meer dan slechts een aanduiding; het is onze belofte aan onze klanten.

 

Bij Waardefabriek streven we ernaar om meer te bieden dan alleen indrukwekkende PowerPoint-rapportages, hoewel we die zeker ook kunnen leveren. Onze focus ligt op het creëren van echte waarde. We bereiken dit door personeel optimaal in te zetten, onze kennis te delen, en actief mee te werken aan het begrijpen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Ons team is bedreven in het automatiseren van processen voor efficiëntiewinst en tijdbesparing, en we omarmen en integreren nieuwe ontwikkelingen zoals AI om bedrijven vooruit te helpen.

 

Onze ervaring strekt zich uit over diverse afdelingen, waaronder Finance, Marketing, Sales, Productie en Managementteams, wat ons in staat stelt een breed scala aan zakelijke uitdagingen aan te pakken.

Waardemakers

Jelmer Siekmans

=

Peter Dijkema

Eeltsje Freerk Jelsma